Kahvaltı kültürü, ülkemizde en önemsenen kültürlerden birisi. Ülkemizin coğrafik yapısı ile yoğurulan kahvaltı kültürümüz, belki de dünyada adından söz ettiren tek kahvaltı olma özelliğini taşıyor.

İstanbul’un en nezih mahallelerinden birisi olan Etiler kahvaltı kültürüne yeni bir soluk getiren Karemel Lab Bakery’i barındırıyor.

Karemel Lab Bakery, kahvaltı kültürümüzün en iyi şekilde yansıtılmasına ve sevdirilmesine katkı sağlarken, aynı zamanda İstanbul kahvaltı kültürüne de yeni bir soluk getiriyor. Özellikle son yıllarda artan mekanda kahvaltı yapma ritüelini şık ve sıcak cafe ortamında sunuyor.

İstanbul kahvaltı mekanları içerisinde tavsiye edilebilirlik adına en fazla tavsiye edilen Karemel Lab Bakery’i özel kılan gün içerisinde sunduğu diyet, diyabetik ürünler ve light ürünler de olmaktadır.

Kahvaltıda hafif, sağlıklı ve organik beslenmek isteyenler Etiler kahvaltı önerisi içerisinde Karemel Lab Bakery’i öneriyor. Aynı zamanda kahvaltı kültürümüzün vazgeçilmezi olan börek, simit, poğaça ürünlerini de en sağlıklı şekilde usta ellerden sizlere ulaştırıyor.

İstanbul kahvaltı mekanları Avrupa yakasının en sıcak mekanı olmakla Karemel Lab Bakery sabahları size sadece bir fırın olarak değil, sıcak bir yuva olarak da hizmet ediyor.

İstanbul kahvaltı yeri olarak belirli başlı mekanlar içerisinde yer alan Karemel Lab Bakery, bu özelliğini usta şeflerine ve mükemmel aile ambiyansına borçlu.